22. mai 2010

Sjokoladekakedeig og løvetur



Nå er det lørdag kveld, og lørdag betyr lørdagsgodteri og kakedag for familien Egge. En av våre absolutte store favoritter er helt klart brownies.

Lillesnupp fikk for aller første gang oppleve den absolutte glede over å få slikke restene av kakedeigen, og fikk et salig blikk og stjerner i øynene. Rislapper har vi allerede også laget, og hun rett og slett elsker lapper og. Hun er helt klart en ekte Egge.

I dag har vi også vært i løveparken, som var en hyggelig opplevelse nok en gang. Samuels absolutte favorittdyr er helt klart Cheetah eller Gepard (på norsk), og det var en liten flokk geparder der også. Han suger til seg alle dyreopplevelsene, og er fast bestemt på at han skal bli "dyredoktor". Et godt valg vil nå vi si.

Lille Cecilia er nå blitt mer og mer husvarm, og smil og latter sitter løsere, og samtidig ser vi også at hun også er herlig sta. Hun er overhodet ikke noe glad i å kjøre bil, og skal på død og liv ut av barnesetet. På veg hjem hadde vi en kort stopp på en butikk da noen andre som også var med på turen måtte få tak i litt barnemat. Hun slapp løs ut av setet og prøvde gjentatte ganger å rett og slett STUPE ut av bilen med hodet først. At mamma laget bomstopp med beinet sitt brydde hun seg lite om. Hun skulle ut, men mamma vant til slutt. Så hun er en skikkelig godjente som absolutt vet hva hun vil.

Her er nok et bevis på at Samuel har klappet løve. Han gjorde det forresten for tre år siden også, og gjentok gjerne dette igjen.
Husets far ble bitt i buksebeinet av en liten løveunge som trodde han var stor og farlig..

Nedenfor noen flere bilder fra løveparken
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå, for en fin lørdag dere har hatt! Kos dere videre med familielivet i Sør-Afrika! Skal dere reise bort i midtuka?
Jeg bare digger alt dere skriver, så koselig å lese om alt dere opplever nok en gang!
Helene

svenelia sa...

tror ikke vi reiser bort. Kanskje en tur til Bela Bela ( ny tur fra MArtie), en liten by med badeland.

margareth sa...

det er så koselig å lese i bloggen deres. Cecilia Chantel er så nydelig og storebror høres ut som tar oppgavene på strak arm:)
Kos dere videre

Jakoba( margareth)