19. mai 2010


Vi har hatt en emosjonell dag i domstolen i Johannesburg i dag. Da vi satt på venteværelset møtte vi helt uventet primæromsorgspersonen som Samuel hadde før vi fikk ham. Det ble et rørende møte. Det viste seg at hun hadde hatt en finger med i spillet i Cecilia Chantal sitt liv også. Det var virkelig fantastisk!

Inne hos dommeren ble både mor, far og storebror "forhørt". Samuel ble spurt om han ville være stor og flink storebror, passe godt på henne og lære henne å spille fotball. Samuel har lovet, i dypeste alvor, for dommeren i Sør-Afrika at han vil være en god storebror for henne. Mor og far har selvsagt lovet at de skal både elske og hjelpe henne i alle ting. Da rettskjennelsen ble lest opp for oss, felte både mor og far noen tårer. Nå kan ingen ta fra oss prinsessa vår, hun er rettmessig vår.


Posted by Picasa

10 kommentarer:

Synnøve Elvina sa...

For ei deilig jente!!

Gratulerer med dagen og no er det dåke for ever ever!

Klem Synnøve.

Anonym sa...

Så vakker Cecilia Chantal er! Jeg har igrunn aldri tvilt på at hun er vakker, men hun var jammen enda vakrere enn jeg klarte se for meg ;o) Utrolig sjarmerende lita jente! Gratulerer med nok en stor dag! Nyt nyt nyt!!!
Helene

Unknown sa...

Så vakker hun er!!! :)

Gratulerer så mye med datteren og lillesøsteren.

Klem Silli

Lilla sa...

Så nydelig hun er! :)))
Skjønner godt at både foreldre og storebror er stolte, og for en flott storebror hun har! :)

Gratulerer med rettsdagen! :)

Mr and Mrs Lorentzon sa...

Vilken sötnos hon är, lilla Cecilia! Vad hon ser glad ut att ha fått just er som Forever Family!

Vi ser fram emot att träffa henne (och er!) i SA!

Vi kommer dit 28 maj.

Ska bli kul att träffas!

Anonym sa...

Griner litt her jeg sitter på kontoret mitt.. Nydelig, nydelig, nydelig! Kose dere videre i SA ;)

- Kris

Unknown sa...

bedårende i den hvite kjolen, og Samuel har "vokset" :D momo

Anonym sa...

Åh så heldig dere er alle sammen.. virkelig ei vakker lita jente dere har fått! Synes Samuel var flink storebror! Gud velsigne dere alle fire. Gratulerer. vi følger med fra Østerrike:)

Dreamgirl sa...

Gratulerer med en nydelig prinsesse! Hun er rett og slett helt perfekt! Tusen takk for at dere deler denne herlige opplevelsen med oss. Jeg fikk noen tårer i øyekroken selv.... Gi henne en klem fra oss - og den flotte storebroren også!

Gro D. Smit sa...

Der måtte jeg felle en tåre også. Det er så utrolig rørende i retten, høytidelig, alvorlig og samtidig varmt og godt. Gratulerer med en fantastisk nydelig og flott jente.