17. mai 2010

Placement Day


Her er den vordende tobarnsfamilien sekunder før vi får øye på datteren vår for første gang. Vi våknet tidlig, og i timene fram til overtagelsen vaket vi voksne hvileløst omkring, mens Samuel løp rundt i hagen og lekte med de nye vennene sine.
Noen minutter over kl 12 svinger bilen fra ABBA inn påparkeringen og vi speider spent etter et første blikk av prinsessen, men nei. Ut av bilen velter tre stk voksne som skal overvære det hele. En videokamerasjef, en fotograf og en tilrettelegger av selve overtagelsen. Prinsessa sitter i bilen sammen med sin primæromsorgsperson.

Det var da dette bildet ble tatt. Følelsene er kaos, spenningen er til å ta og føle på. Hva vil storebror egentlig si? Kanskje han kan hjelpe til med å bryte isen? Kommer hun til å illskrike? Får vi lov å røre ved henne?

Noen timer senere ligger prinsessa trygt forvart på magen til pappa, båret rundt i MeiTaien. Hun nynner med når han synger for henne, roer seg og det synes som om hun koser seg. Mamma fikk æren av å skifte den første drittbleia. Yay!

Nå har roen senket seg i huset. Begge barna sover trygt og godt, og om ikke lenge ligger også mor og far trygt under dyna, tenker jeg.
Vi har hatt en deilig 17.mai, med eget barnetog rundt i stua - og vi håper at alle der hjemme har feiret nasjonaldag og familieforøkelse med brask og bram!
Posted by Picasa

9 kommentarer:

Anonym sa...

Å for en deilig avslutning på dagen, å få lese hvordan dagen for dere har vært. Kjenner følelsene og spenningen dere har hatt, jeg kjenner igjen alle følelser og tanker som svever rundt i kroppen i minuttene før alt skjer...
Jeg mimrer tilbake, og drømmer om fremtiden...
Kos dere som tobarnsfamilie! For en 17. mai dere har hatt!!! LYKKE :o)

Helene

Anonym sa...

GRATULERER!! Vi har feiret dere i dag,- og tenkt på dere hele dagen!!

Stor klem SSKD

Etiopia + India = sant:-) sa...

Hjertelig tilykke med dagen! Hærlig å lese om første møte.

Anonym sa...

Gratulerer så mye! Kjempe koselig å lese om dagen deres. 17. mai hilsen fra Østerrike

Lilla sa...

Fantastisk!! :)

Herlig bilde som uttrykker spenningen, og så ENDELIG var dere samlet alle 4- YES!

Mirella sa...

Hei dere, gratulerer med det nye familiemedlemmet. Gud velsigne den nye familien rikt.

BenteMirella

Ann Kristin sa...

Hei, å igjen gratulerer med prinsessa, gleder meg til bilde av henne
Dere bor foresten i leiligheten som vi bodde i :)
Gøyt å se igjen, å vi lengter litt ned igjen ja hihi
Kos dere masse å nyt dagene :)

Dreamgirl sa...

Den beste 17.mai noen sinde! For en lykke! Bildet er så godt og viser noe av all forventningen og spenningen som dere sikkert følte. Vi gleder oss til å se prinsessen! Gratulerer!

Herr og Fru Johansen sa...

Hurra!