20. mai 2010

Shopping på afrikas største shoppingsenter...



I dag har vi vært på Menlyn Park Shopping, største shoppingsenter i hele afrika, og det befinner seg et par stenkast unna der vi bor. Så det er helt klart stedet hvor damene i familien har det godt, mens gutta aller helst spiser is og drikke kaffe eller noe annet godt.

Vi startet dagen der fra morgenen av, og alle var ved godt mot. Det holdt en god stund.

Det må sies - Hun er utrolig tålmodig og først etter 4 timer ga hun opp. Men det gjorde også husets to herremenn, så da var det bare å få sjåføren til å hente oss så fort som overhodet mulig.

Men vi fikk kjøpt nye Crocs til lillegutt i egen Crocs-butikk, noe stæsj til lillesnupp og en kabel til far ;-) og masse bøker, DVD-er og leker til barna. Et eldorado når det gjelder underholdning til barn ( på engelsk da) Tror faktisk ikke at kona fikk kjøpt noe som helst til seg selv, men det er allerede varslet flere turer om litt og resten av familien vrir seg i frykt og beven.

Menlyn er forresten ganske så stort. 300 butikker, så det er nok noe større enn Jessheim Storsenter. Mange bra spisesteder i 3. etg, eget lekeland for barn, kino osv osv. Så det er mange tilbud hvis man planlegger en dag der. Det er en bra matbutikk der med veldig bra utvalg og hyggelige priser.

Lillesnupp, storebror og kone sover allerede, og husbonden har alenetid i heimen med edle dråper (fra S-Afrika) og favorittmusikken på anlegget :)

I morgen blir det kosedag hjemme, for å hvile ut etter noen travle og emosjonelle dager.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Kari Mygland Michaelsen sa...

Veldig koselig lesning dette her. Vi venter og venter og da er det godt å lese om dere imens.
VI GLEDER OSS TIL DET ER VÅR TUR!! LYKKE TIL

Unknown sa...

noen lever herrens glade dage, skjønner jeg, ha,ha, forskjell på kong Salomo og Jørgen Hattemaker, sies det... Kos dere :D momo