16. april 2007

Planeten jorden kaller

Av og til kan det være godt å lande litt også... Foruten forberedelser til Den Store Turen, har tiden gått med til å se en film, være i bryllup - og kjøpe/innstallere ny vaskemaskin. Den gamle var fullstendig gåen og ny måtte til for å henge med i oppvasksvingene når vi blir en famile på tre. Jeg tør ikke engang tenke på hvor mye oppvask (og tøyvask...) det blir i en familie på f eks fem.

Nå er alle innkjøp gjort og imorgen er det den store vaskedagen. Da skal soverommene få seg en runde med skureklut og støvsuger og alle sengene skal skiftes på og klargjøres. Det blir deilig. Det beste som fins er å legge seg nydusjet i rent sengetøy.

I dag ble siste vaksinasjon gjort og vi er klare for SA. Ingen skal bli syke her i gården (dessuten har apoteket loppet meg for 700 kr allerede i diverse remedier til turen).

Om ikke så altformange timene skal jeg bvare glede meg og ikke tenke på noe praktisk! Er det noen som har noen tips til hyggelige ting å gjøre på onsdag før avreise? Vi reiser litt utpådagen, og jeg her liten lyst til å vake rundt hvileløs i stua....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til på reisen! Herlig å lese fub-tråden og bloggen deres. Virker som alt er under kontroll fra apotek til middager i fryseren, nyvaskete soverom og ferskmatlogistikken ivaretatt før hjemkomst.

Vi hentet en gutt på 15 mndr for tre år siden og tenker tilbake på hentereisen og den første tiden sammen som "hvetebrødsdager" - og siden har det bare blitt mer fantastisk.

Hva du "bør gjøre" onsdag? Gå/løpe en tur, svette ut, dusje - bruke deilige kremer og "spa" litt på badet - og reise. Det blir nok stillesitting på reisen! God god tur!

Anonym sa...

Vi gleder oss til å se gullet!! Ha en fin reise !!

Stor klem fra Sus og co