27. april 2007

Freedom day

I dag feirer Sør-Afrika sin frigjøringsdag fra apartheid. Dagen startet med en slags Freedom-march med deltagere i gule t-skjorter joggende forbi huset vårt. Utover dagen har musikken gjallet fra parken rett nedenfor regjeringsbygningene der det er satt opp en gigantisk utescene. Vi venter spent på at kveldskonserten skal begynne (og om lille klumpen vil sove seg gjennom bråket/musikken).

Samuel har hatt en veldig mye bedre dag i dag enn i går. Han er definitivt friskere og har hatt kjempeapetitt. Sovemønsterert er i ferd med å stabilisere seg (håper vi...) og han er bare god! Foreldrene har også hatt en kjempefin dag, og vi har alle sammen vært nede på Eastwood senteret, på Harrie's pannekoeken huis - der har vi kost oss med pannekaker fylt med ost og bacon - og Samuel har spist en solid porsjon av våre pannekaker + jordbærmilkshake. En højdare!

Vi kan med stolthet nevne at han oppførte seg eksemplarisk på kafe og fikk bøttevis av beundrende blikk fra omgivelsene. Inkludert mamman og pappan. Etterpå var vi på butikken - og selv om Samuel satt i trillevogn og hadde plass til varene under seg, skulle alle varene ligge oppå ham...

Som dere kanskje vet bor vi ,midt i ambassadestrøket og diverse ambassader er passert og beundret i dag. Noen land kjenner vi godt til som Frankrike og Italia. Andre land har vi aldri hørt om, f eks Republic of Saharique (tror det var slik det ble skrevet). I dette fornemme strøket har mannen og jeg hygget oss på Lime-slang... Ærlig og redelig, som det så fint heter...Frukten hang riktignok godt utenfor gjerdet, så i morgen tenkte vi å høre med vaktmannen om vi kunne få ta et par til. Vi elsker lime. Den vi tok har vi enda ikke smakt på, men den dufter simpelten deilig!



2 kommentarer:

Anonym sa...

hei dere tre:

Skjønner at dagen idag har vært bra, Samuel ser ut til å kose seg skikkelig der midt blant alle varene i handlevognen. Godt at han er meget bedre.

Klemmer fra mams

Anonym sa...

kan dere ta med grønnsakshyllen hjem? Skjønner at dere koser dere - sønn, grønnsaker og pannekaker - kan det bli bedre :-) Gro