20. april 2007

Morgenrapport

Deilig med sor-afrikansk vin pa balkongen i gar... Det smakte himmelsk! Noen som vil bytte ??? Ikke vi, nei!

Husverten er fantastisk hyggelig, og vi hadde en riktig koselig prat i gar om alt og ingenting + litt praktiske greier. Etterhvert kommer vi nok til a benytte oss av hennes egen taxisjafor "opa", men i dag kommer Martie ca kl 10 for a kjore oss til Menlyn (=digert kjopesenter, eller mer korrekt mall).

Ute i hagen pusler gartneren og klipper, vanner og steller. I mine oyne ser det perfekt ut fra for, men han holder pa hele dagen. Akkurat na renser han nattens nedfall i bassenget. I hagen dyrkes det roser og det er et fantastisk lavendelbed foran den store hovedterrassen. Underlige fugler, som for oss er navnlose, synger og traller i trarne. En av de, en stor gra med storkenebb, er visst ikke veldig popular. Den kan vi visst bare skyte, sier husvertinnen. Men av en eller annen grunn la vi igjen gevaret hjemme, sa det kan vi ikke hjelpe til med. Vi synes egentlig den er kul med hanekam og hele pakka!

Forelopig oversikt over observerte ville dyr:
- 3 gekkoer
- 1 snegle

kveldsrapport vil folge...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære dere to i Afrika
Cornelia jeg fikk ikke sagt god tur til dere. Fikk adr.til hjemmesiden med Helene. Ønsker dere all den lykke dere kan bære, og gleder meg til å møte godgutten når dere kommer hjem.
Mange varme tanker fra
Solveig N. Thoresen.

Anonym sa...

Kjære dere to i Afrika
Fikk ikke sagt lykke til før dere dro, men her sender jeg mange varme tanker gjennom luften.
Fikk adressen til siden deres med Helene, og syns den er kjempeflott.
Masse lykke og en drøm har endelig gått i oppfyllelse. Nyt det.
God klem fra Solveig N.T

Anonym sa...

HeiHei

Takk forenda et innlegg. Ta bilde av fuglen med hanekam !!!!

KLem Sus