23. april 2007

Den Store Dagen

Her sitter de spente foreldrene. Dette er bare minutter før vi skal få se vår sønn for første gang. Han sitter i naborommet og venter da dette bildet ble tatt...

Vår første dag sammen har gått fantastisk bra! Vår sønn har vært rolig og ganske trygg i hele dag. Vi opplever at Gud virkelig har vært med både ham og oss i dag. Vi har lekt, kost oss, spist banan og youghurt og til og med badet i badekaret. Dog har han ikke sovnet skikkelig enda. Han har hatt en følelsesfull dag han også, og selv om han har vært trygg sammen med oss, har han til tider klynget seg til oss. Da han skulle legge seg (under kveldstellet) klynget han seg til tannbørsten.... Men det ER normalt å reagere. Han kjenner oss ikke, alt er nytt - så vi er veldig glade for at alt har gått så bra som det har gjort!

Nå høres det ut til at han har sovnet. Det ble stille der inne. Vi har vekslet på å sitte inne på rommet i innsovningsfasen, og nå er vi ganske utladet begge to. Det har vært en jo-jo tur for oss også følelsesmessig. Det er sterkt og bli mamma og pappa til verdens vakreste gutt!

I kveld har vi også sett på Postman Pat. Det falt virkelig i smak! Han satt musestille på fanget til mamman sin, koste med kaninen (kosebamsen) og ble slappere og slappere i hele kroppen - og smilet satt løst. En ny PostMan pat tilhenger er tillagt fansen!

I morgen skal vi ha et møte meden sosialarbeider for å høre mer om bakgrunnen hans, rettsmøtet blir på torsdag og vi skal da kjøre med ham til Johannesburg og ha nesten hele dagen der. Så her er det bare å be, dere! Først etter rettsmøtet kan det være vil legger ut navn og bilde på bloggen, men vi får se, først vil vi ha alt det formelle i orden. Dommeren i Johannesburg er visst ganske nøye på ting. Det blir absolutt deilig å få alle papierer 100% unnagjort. Akkurat nå gleder vi oss 100% over vår sønn.

Verdens vakreste, verdens deiligste, verdens beste - vår sønn!
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer. Tenkt på dere i hele dag! Klem skstr

Anonym sa...

Gratulerer og masse lykke til med bli kjentfasen! La inn bloggen deres med RSS-søk og gjett om jeg ble gla når jeg leste om at dagen i dag ( i går) gått bra. Sitter og surfer litt etter nattens første amming. Gleder med masse til å få hilse på den lille sønnen deres! Hilsen Elsabet

Anonym sa...

Hei.

En liten hilsen fra en "tyvtitter".
Gratulerer så mye med den lille prinsen. Ja det er urolig herlig å endelig bli Mamma og Pappa :-)
Vi har vært så heldige å oppleve det to ganger, og venter nå på nr 3. Alle fra India.
Fikk lyst til å hilse dere med et refreng fra en barnesang. Lykke til på rettsmøte på Torsdag.

" Jeg er en sprell, sprell levende gave fra Gud, et bitte lite under, en liten preson.
Jeg er en sprell, sprell levende gaver fra Gud, en liten person på livets stasjon"


Gratulerer igjen hilsen Shanti på fub.

Unknown sa...

Godt å høre at alt går veien. Håper rettsmøtet også går knirkefritt :)

Stå på og kos dere masse.
Gratulerer.

MVH
Nicolai

Anonym sa...

Så godt at første møte ble ett godt møte for livet. Bloggen kommer sikkert til å bringe smil når lillegutt har lært å lese.
Ber for resten av besøket og at dere alle tre kommer trygt hjem.
Gro og Danne

Anonym sa...

Gratulerer!
Dette er kjempe stort!
Kos dere videre!
Og retten er ikke noe å grue for, det var over på noen få minutter, og ABBA er med hele tiden, og hjelper oss!
Nyt det nye livet som en liten familie!

Helene, Ronny, David og Henry.

Anonym sa...

Så fint lese at det ahr gått greit med dere! Spenende å følge med på reisen deres... Håper at det ikke er så fryktelig lenge til det er vår tur... Kos dere videre med gullgutten! HIlsen amelia fra fub.