25. april 2007

Han sa MAMMA i dag.

Hei igjen.
Da er nok en dag unnagjort og lille junior er i seng. Det har vært en dag preget av mye glede, men også sykdom. Junior er syk og mere syk enn i går. Men slik det er nå, så er det ikke noe fare. Men han har hatt en del feber i hele dag. Han har hatt behov for å sitte og kose på fanget til mamma store deler av dagen.

Men selv om han er syk, så må vi jo forsøke å gjøre denne lille skapningen til et enda tryggere menneske, så vi har vært ute på tur i dag. Vi var en tur i rose-parken, som den heter, like i nærheten. Det er jo så deilig vær ute, så det spiller slik sett ikke noen rolle om vi er inne eller ute. Samme temperatur og like lite vind ute som inne :)

Det ble en deilig trilletur og midt i den fine parken var det en restaurant. Der skulle vi ha milkshake med jordbærsmak. Det ble ikke så mye milkshake på mamma og pappa nei.. Han digget dette, og gjorde krav på nesten to glass. Så det ble Pizza på oss store mens junior gosset seg meg shaken. En utrolig søt sak er jo at han begynt å si mamma til mammaen! Det smeltet selvsagt hennes hjerte. Det ser ut som at han allerede forstår veldig mye norsk. Vi snakker stort sett bare norsk men han og det går kjempefint. Han henter ballen når vi spør hvor ballen er , og gir oss noe når vi sier takk.

Hans store hobby er å mate mamma med druer og cherrytomater. Det synes han er kjempekult og står og gliser når mamma tar i mot. Skikkelig hjerteknuser han her :)

I morgen er det en stor utfordring for den nybakte familien. Vi må nemlig stå klare til avreise til Johannesburg allerede kl 06:15. Utfordringen er å få kledd alle, matet junior og få med oss alt vi trenger i tide. Antageligvis må vi vekke junior, for han har sovet til ca halv sju de første morgene. Dagen i morgen skal tilbringes i retten, og vi blir formelt og juridisk mamma og pappa til lillegutt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei alle tre:

Lykke til imorgen.
Obs: se mail
Klemmer mams

Anonym sa...

Å, så flott å lese at dere har det bra. Tenk, han har sagt mamma... sukk... God tur og lykke til med nok en stor dag i morgen! Fra Lykkelita på fub.