20. april 2007

Kveldsrapport

Taxisjåføren kom ikke. Husvertinnen hadde ordnet det slik at Martie kom i stedet for. Ikke verst å ha egen privatsjåfør som henter og bringer etter våre ønsker!

Menlyn Mall var som ventet; gedigent! Her rådet mammon grunnen alene. Alt hva hjertet måtte begjære finnes under dette taket. Klær, diamanter, bøker, spise, kino, Spa – you name it – and it’s there! Pengene fikk vinger, kan man vel si. Det er bare å kontrollere bildene!

Svigerfar: Bursdagsgave er innkjøpt – nå kan du bare glede deg!
Mamsen: takkegave for husvask er også innkjøpt! Du er bare fantastisk som gjør dette for oss! Tusen, tusen takk!

Listen over observerte ville dyr er omtrent som i morges, vi kunne kanskje tillagt en rekke ubestemmelige fuglearter, men det blir for mange å ramse opp. Våre botanikk kunnskaper er også nokså mangelfulle men følgende er observert i umiddelbar omegn:

- rosebusker

- hibiskus

- papegøyeblomster (massevis!)

- pelargonia

- limetre med frukt

- diverse palmer og bregnearter

- diverse blomstrende nydelige trær med vakre ferskenfargede blomster
…og der stopper våre kunnskaper, men mye gjenkjennes fra hjemlige potteplanter fra f eks Grønt Miljø…
Fuglebilde er lagt ut, Sus! – men kanskje også til glede for svigers?

Status: Sol, skyfri himmel, + 26 grader. Magene godt fyllte. Kontoer minket kraftig. Nok en vin skal nytes på terrassen. Livet er deilig!

P.s! I morgen skal vi på safari. Dvs. vi skal først på noe folkloreshow, kalt Cultural Village der diverse Sør-Afrikanske folkegrupper blir presentert med dans og sang og sånt, så går ferden videre til Pilansburg nasjonalpark der vi skal bo en natt. Vi skal være med på to gamedrives – en om kvelden og en om morgenen. Sjansen for å se de fem store er overhengende, da alle fem arter lever der. Test: Hva er de fem store? Svaret finner du ved å sjekke bloggen søndag kveld!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei dere to heldiggriser:

Flora og fauna er virkelig observert,skjønner jeg, bildene var attraktive,flott å kunne følge dere på turen. Her er det kaldt (merk dere det) is på vannpyttene hver morgen.
Lundefuglene er i Ørje, og jeg råder grunnen alene, d.v.s. i praksis si 3 husstander, kan i grunn velge å vrake hvor jeg skal sove "hvem har sovet i min seng, hvem har spist av min grøt"...
Har slurpet min morgenkaffe, og må begynne å jobbe.... trur eg
Klemmer fra mamma

Anonym sa...

Hei på dere! Så godt at dere er kommet så langt. Vi tenker på dere og på den store dagen! Flotte bilder.

Morten H