3. mai 2007

Så går turen hjemover snart



Et siste blikk utover byen, før vi snart snur snuten hjemover. Vi er veldig takknemlige for den tiden vi har hatt her nede, samtidig som motivasjonen til å reise hjem aldri før har vært større mens vi har vært på reise.
Det er tross alt ikke ferie vi har vært på, og vi lengter å komme hjem og få igang skikkelige rutiner som familie. Det er for eksempel ikke normalt å mate ungen på fanget, når junior hjemme skal sitte i egen tripp-trapp stol. Det er kanskje en av de tingene som vi gleder oss aller mest til.

I dag har jeg (Sven-Erik) vært på barnehjemmet. Det var en fin opplevelse. Mange bilder er tatt og mye er filmet, men detaljer om dette forblir i svenelia-familien. Samuel skal være den som først skal få vite om hans bagrunn og om livet hans før vi dukket opp i hans tilværelse.

De siste par dagene har vært utrolig fine. Vi har hatt lavt tempo, noe som gjenspeiler seg i lille Samuel også. Har gjort minst mulig, har laget middag selv her hjemme. Det er tross alt utrolig mye bedre å lage hjemmelaget kina-mat eller hjemmelaget potetstappe og pølser enn denne maten man bestiller av Mr.Delivery. (En budbil-greie, hvor man bestiller mat fra restaurantene i området). Samuel er også bye mer glad i vår mat :-) Vi lager jo tross alt knall-god mat da...

I dag har vi ordnet norsk pass til lillegutt etter et besøk på den norske ambassaden. Så nå er alt klart for avreise. Fruen har pakket en del allerede. Vi er selvsagt veldig spent på hjemreisen. Flyet fra Jo-burg går ca kl 10 i morgen kveld (fredag).

Det kommer sikker til å bli en del gråt og stress fra hans side, siden han normalt sovner kl 19. Men vi regner med at han sovner på flyet. Vi ankommer Gardermoen kl 15:00 lørdag ettermiddag. Det er selvsagt koselig hvis noen dukker opp med flagg og full pakke for å hilse på Samuel for første gang.

Litt praktisk: Vi kommer til å invitere nærmeste familie til en kort kakefest hjemme hos oss rett etter ankomst. Dette for at familien skal få litt tid sammen med Samuel. I tiden fremover må vi se an litt hvordan han takler den nye tilværelsen i nytt hus, nytt land (andre lukter, lyder osv) og vil i utgangspunktet være en stund bare oss tre som familie.
Dette er siste innlegg i bloggen på en kort stund. Vi skal tross alt reise langt og komme oss litt etter reisen, men for dere som følger med (og det er mange) så er det bare å følge med utover. Jeg regner med at fruen kommer til å oppdatere denne etterhvert.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære dere 3

Velkommen hjem, vi ser frem til dette. Joda, velkomstkomiteen vil være der!
Klememer mams

Anonym sa...

Ville bare ønske dere en GOD REISE før jeg logger av nettet for helgen. Det har vært precious å få være så tett på oppholdet deres. Kjipings at jeg ikke kan ønske dere velkommen på Gardemoen, men jeg regner med at jeg får komme på besøk etter hvert ; ) VELKOMMEN HJEM, SAMUEL!

Kris.

Anonym sa...

Hei!
Vil snike meg inn å ønske dere en riktig god tur hjem! Håper hjemturen deres blir tusen ganger bedre enn vår!
Nyt de siste timene i SA!
Gleder meg til å treffe dere igjen en gang... Tror nok ikke vi reiser helt til Gardermoen med gutta på lørdag:-( Desverre! -Men en dag treffes vi!

Anonym sa...

Heisann
Ønsker dere en riktig god reise hjemmover. Dere skriver så vakkert om de opplevelsene dere har, så jeg sitter jo her med tårer hver gang jeg leser. Lykke til på flyturen. Lille Samuel kommer til å gi dere et rikt liv.
God klem fra Solveig NT.