15. oktober 2006

Barnerommets viderverdigheter





En stor del av forberedelsene til å bli foreldre ligger i drømmene om hvordan tilværelsen skal bli. Er man gravid følger man nøye med magen som vokser og livet inne i den. En adoptant leser til øyet blir stort og vått om tilknytningsforstyrrelser og hvordan man best mulig knytter seg til det barnet man får.
En helt konkret forberedelse ligger i innkjøpene: alle ting og tang, nødvendige og unødvendige, samt oppussing av barnerom. Javisst, barnet skal ligge på vårt rom den første tiden, men leker, tøy, stellebord mm. står på det framtidige barnerommet. Vårt barnerom er et hav-rom. Temaet er sjø og rommet er som et gigantisk akvarium der gulvet er bunnen, veggene er vannet og øvrig er fylt med kosedyr av alleslag - fortrinnsvis de som lever i havet. På den ene veggen har vi malt det hele som et tversnitt; havbunn, sjø og himmel. Der svømmer fiskestimer, krabber, blekksprut, hai mm. Dyrene har fått påsydd borrelås og er hektet på veggen med dette. Da kan barnet vårt ta ned de kosedyrene h*n vil! Vi er i grunn veldig fornøyd!

Andre innkjøp de siste månedene:

Fiskelampe, barneseng, lammeskinn, hylle med diverse innhold, nye bøker og kjempesøte smekker jeg fant i Canada

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så stilig rom! Det er så mange som har utrolig god fantasi! -og du er en av dem! Kjempe morsomt rom, der kommer nok lille-nurket til å kose seg!

Evelina sa...

Heia... Utrulig flott blogg dere har laget... Å et nydelig barnerom.... Vi har virkelig noe å se frem til... Tenkfor noen nydelig unger vi skal få... Måtte bare vi få tildeling fort som fy... Så vi kan feire jul sammen med det nye fam medlemmen ...

Anonym sa...

Så flott barnerom dere har laget!! håper dere får tildelingen snart slik at en liten gutt eller jente kan få komme hjem til sitt nye rom, og liv!!

Vi er så heldige at vi fikk tildeling fra Kina for 3 uker siden - og GLEEEEDER oss til å hente hjem lille jenta vår !