4. november 2009

Fire måneder i venteland

Faktisk har fire måneder allerede passert. Samuel venter like mye som mamma og pappa. Lillebrøster opptar oss alle, nesten daglig - hver på vår måte.

Her en kveld lurte Samuel på hvor lillebrøster skulle sove, for det hadde han tenkt på. Lillebrøster måtte jo ha en seng, og han mente at mammas kurv med blader på soverommet kunne være passende. Den kunne jo bli ganske fin med madrass og dyne oppi.

Da kunne mamma heldigvis fortelle at lillebrøster skal arve storebrors sprinkelseng som ligger på loftet, men at den ganske riktig skal stå på soverommet til mamma og pappa. glad erklærer storebror at " Ja, for jeg er altfor stor til å bruke den. Jeg skal jo bli storebror!"

Akk, kunne bare lillebrøster finne veien snart...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig med litt skriverier fra deg igjen ;o) Titter innom stadig vekk.
Så koselig at Samuel gleder seg til å bli storebror. Han vil bli en fin storebror, og tenk så heldig lillebrøster er som får en storebror! En lekekammerat fra først stund :o)
Fire mnd ventingmed papirene i SA, tenk sist gang kunne man vente tildeling når som helst på denne tiden. Men nå er det vel mer realistisk at ventetiden tar enda litt lenger tid. Men under kan skje ;o) Det er koselig å følge dere!!! Måtte dere få en SA-tur i 2010!

Helene

Anonym sa...

For en herlig kommentar av Samuel, han blir nok en storebror som skal passe godt på, tenker jeg. Masse lykke til.
Dere er stadig i tankene mine.
Klem fra Janne